Orquestra Ciutat de Sant Boi

Just another WordPress.com site

PRESENTACIO

L’Orquestra Ciutat de Sant Boi neix amb l’ambició d’esdevenir ambaixadora cultural de Sant Boi, de ser un referent en l’àmbit comarcal, i de consolidar una temporada estable de música simfònica a la ciutat, posant les bases d’una futura Orquestra Simfònica de Sant Boi.

La creació de l’Orquestra Ciutat de Sant Boi ha estat impulsada des de l’Escola Municipal de Música Blai Net, amb el suport de la Unitat de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, amb la voluntat de consolidar definitivament aquest procés d’implantació de la música simfònica a Sant Boi.

Liderada pel director d’orquestra Tomàs Grau, l’ OCSB està formada per un equip de músics que acrediten experiència professional a les orquestres més importants de casa nostra. L’OCSB ha estat configurada seguint el model de l’anomenada orquestra clàssica: una orquestra de corda i vent, d’uns 30 o 35 músics, que permet abordar el gran repertori clàssic, des de les suites i concerts barrocs –Bach, Vivaldi, Haendel- fins a les obres per a ensemble del segle XX –Ravel, Copland, Stravinski-, passant per les simfonies dels clàssics vienesos -Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert.

Anuncis

Mai 15, 2008 - Posted by | Uncategorized

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: